+31 (0) 545 - 72 10 98

Blog

Verzenden naar het buitenland

Webshops zijn steeds beter vindbaar. Ook in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, Zweden en Italië bestellen consumenten van Nederlandse webshops. Bij Gamp is het ook mogelijk om gemakkelijk pakketten naar het buitenland te zenden.

Lees meer
Gamp Ebiz wordt Gamp

Vanaf 2012 heeft Gamp Ebiz met trots zijn naam gedragen en nu nog steeds. Alleen is het tijd voor een verandering. In de volksmond werd Gamp Ebiz als steeds vaker afgekort naar Gamp.

Lees meer
Redenen van retouren

Wist je dat in Nederland de meeste pakketten retour komen ten opzichte van andere landen in Europa? Retouren zijn niet helaas niet helemaal te voorkomen. De meest voorkomende redenen van het retourneren zijn: Product is beschadigd of defect, het product is niet naar wens, verkeerde kleur of het product wijkt af van de omschrijving.

Lees meer
Black Friday en Cyber Monday verliepen soepel!

Vorige week was het druk in het magazijn van Gamp Ebiz. Black Friday en Cyber Monday stonden op de agenda. Het hele team van Gamp werkte al een paar weken naar deze dagen toe.

Lees meer
Wat onze klantenservice tot een succes maakt

Gamp Ebiz heeft als afsluiter van haar logistieke proces ook een klantenservice. De klantenservice is zowel Nederlands als Duitstalig.

Lees meer
Persbericht: Gampbouwt een nieuw pand op bedrijventerrein Laarberg

Gamp Ebiz zit al meer dan 10 jaar gevestigd aan de Parallelweg 9 maar gaat daar straks afscheid van nemen. Het bedrijf wordt namelijk te groot en is al een tijd opzoek naar een nieuwe plek.

Lees meer
Scroll voor meer blogartikelen