+31 (0) 545 - 72 10 98

Persbericht: Gamp Ebiz bouwt een nieuw pand op bedrijventerrein Laarberg

Gamp zit al meer dan 10 jaar gevestigd aan de Parallelweg 9 maar gaat daar straks afscheid van nemen. Het bedrijf wordt namelijk te groot en is al een tijd opzoek naar een nieuwe plek. Op dit moment wordt er nieuw gebouwd aan de Batterij 7 op bedrijventerrein de Laarberg in Groenlo. Steeds meer webshops kloppen namelijk aan bij het Groenlose bedrijf voor hun complete e-fulfilment.

Met het nieuwe magazijn van bijna 50.000 m3 zit Gamp Ebiz ruim in het jasje. In het nieuwe pand kunnen nog drie verdiepingen gerealiseerd worden. Elk goed van 820 m2 opslagcapaciteit. Er is genoeg mogelijkheid om nog verder te groeien.

Gamp heeft gekozen voor nieuwbouw omdat de zoektocht naar bestaande panden niet slaagde. Laarberg was veruit de beste locatie. Een mooie bijkomstigheid is dat het nieuwe pand aan een afrit van de N18 ligt waardoor het makkelijk is om Gamp te bereiken.

Het nieuwe pand is ontworpen door architectenbureau Palazzo uit Duiven. Het pand is volledig duurzaam. Er is een opslagruimte van 5000 m2 en 700m2 aan kantoorruimte.

volgende
Sluit je webshop nu aan bij Gamp!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op.

Bel/mail
aantal orders
per dag verwerkt
2500+
aangesloten
webshops
30+