+31 (0) 545 - 72 10 98

E-fulfilment bij Gamp

Bij Gamp gaan wij voor volledige ontzorging. Wij begrijpen als geen ander dat webshop eigenaren geen tijd hebben voor het inpakken en verzenden van artikelen. Dit nemen wij dan ook graag uit handen.

Wat is e-fulfilment?

E-fulfilment is het gehele logistieke proces voor de orderafhandeling voor een webshop. Wij houden ons bezig met het gehele logistieke proces en nemen dit graag voor je uit handen.

Het proces bij Gamp

1. Inslag

Het proces begint bij de goederenontvangst ook wel inslag genoemd. Een webshop koopt zijn eigen goederen in en laat deze bezorgen bij ons warehouse. Wij slaan de goederen in en plaatsen deze in ons systeem daarna krijgen de goederen een unieke locatie in ons magazijn.

2. Orderpicking

Het tweede gedeelte in ons proces is het picken van de orders. Ons warehouse system is een systeem wat functioneert met meerdere koppelingen waaronder Woocommerce en Magento. Een webshop is gekoppeld aan ons systeem en plaatst zijn eigen orders. In ons magazijn gaan wij gelijk aan de slag om alle orders weg te werken. Wij plannen de orders in en zorgen dat wij alles bij elkaar pakken. Door het gebruik van artikelcodes, locatiecodes en onze scanners kunnen wij er  zeker van zijn dat wij de juiste producten pakken.

3. Inpakken & Verzenden

Zodra een order gepickd is gaat deze naar de paktafel. Wij werken met verschillende formaten dozen. Zo is er bij elke order een passend formaat doos. Om te zorgen dat de producten goed en stevig in de doos liggen maken wij gebruik van luchtzakjes. Deze luchtzakjes zorgen er voor dat de producten niet beschadigen.

 

4. Retouren

Wanneer er pakketten verzonden worden is er helaas ook een kans dat pakketjes weer terug gestuurd worden. Wij ontvangen alle retouren en boeken deze terug op de voorraad. Omdat wij de retouren zelf oppakken kunnen de artikelen snel terug op de voorraad geboekt worden. Bij retouren houden wij rekening met de wensen van de klant maar ook de eisen van verschillende platformen.

E-fulfilment uitbesteden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact op.