+31 (0) 545 - 72 10 98

Logistiek bij Gamp

Webshop logistiek uitbesteden? Gamp helpt je graag bij de inslag, opslag, orderverwerking en retouren van de producten. Webshop logistiek is een groot onderdeel van iedere webshop. Gamp wil je in dit gedeelte graag ontzorgen. Wij regelen de logistiek en jij hebt de handen vrij om te ondernemen.

 

Webshop of e-fulfilment logistiek wil niks anders zeggen dan het versturen van het eindproduct naar de consument en alle handelingen die hier bij horen. 

Om het verzenden van het eindproduct naar de klant goed te laten verlopen is het belangrijk dat een aantal onderdelen goed zijn ingericht en lopen. Bij Gamp helpen wij je graag met deze onderdelen.

  • Inslag & Opslag
  • Orderverwerking
  • Verzenden
  • Retourverwerking
  • Klantenservice
  • Voorraadbeheer
Inslag en Opslag

Dagelijks verwerken wij de goederen in ons overzichtelijke en veilige magazijn. Goederen worden gecontroleerd en geteld. Wij streven ernaar om de goederen zo snel mogelijk te registreren in ons betrouwbare WMS systeem.

Het team van Gamp zorgt ervoor dat ondernemers kunnen doen waar ze goed in zijn. Zij kopen de goederen in en Gamp ontzorgt van het in- en opslaan van de voorraad. Hierdoor hebben zij de handen vrij om te ondernemen.

Orderverwerking

Orderverwerking is de hoofdtaak bij e-fulfilment. Door ons makkelijke systeem wat samenwerkt met verschillende koppeling plaatsen webshops zelf orders in ons systeem. Webshop kunnen via meerdere platformen orders inschieten. Door het gebruik van scanners en unieke locatiecodes wordt het voor ons duidelijk wat er gepickd moet worden.

Bij Gamp zorgen wij ervoor dat alle orders nauwkeurig worden verpakt. Bij Gamp gaan wij voor betrouwbaarheid daarom voeren wij dubbele checks uit zodat wij er zeker van zijn de juiste artikelen te verwerken.

Verzending

Wij verpakken onze artikelen zorgvuldig en op maat. Wij werken met stevige kartonnen dozen en verschillende soorten opvulmateriaal. Hierdoor zijn wij er zeker van dat de producten niet beschadigen tijdens het bezorg proces. Omdat wij werken met verschillende maten dozen krijgt iedere order een apart formaat doos. Zo gaan wij verspilling tegen.

Retourafhandeling

Om het logistieke proces compleet te maken biedt Gamp ook verwerking tot retouren aan. Doordat wij de retouren zelf binnen krijgen kan het snel terug geboekt worden op de voorraad en weer verkocht worden. Bij het verwerken van de retouren houden wij rekening met de retourvoorwaarden van elke webshop en hun platformen.

Klantenservice

Naast de verkoop van de goederen zijn er ook klantenvragen. Het is natuurlijk belangrijk dat klanten zo goed mogelijk geholpen worden maar dit kost tijd. Om hierin te ontzorgen hebben wij een eigen klantenservice die onze klanten kunnen inzetten voor hun eigen klanten. Onze klantenservice is Nederlands- en Duitstalig.

Voorraadbeheer

De voorraad van de producten is een belangrijk onderdeel wat beheert moet worden. De voorraad moet actueel en kloppend zijn. Als er producten besteld worden moet de inkoopafdeling van een webshop weten dat er nieuwe artikelen bij moeten komen. Daarom houden wij bij Gamp de voorraad nauwkeurig bij.

Waar staat Gamp voor?

Bij Gamp helpen je graag bij het logistieke proces. Het logistieke proces is een groot onderdeel van een webshop. Samen boxen wij het voor elkaar dat jouw webshop een groot succes wordt.

  • Bij Gamp gaan we voor flexibiliteit
  • Bij Gamp gaan we voor kwaliteit
  • Bij Gamp gaan we voor betrouwbaarheid
  • Bij Gamp gaan we voor volledige ontzorging
Logistiek uitbesteden?

Wil je de logistiek uitbesteden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.