+31 (0) 545 - 72 10 98

Klantenservice

Naast de verkoop van de goederen zijn er ook klantvragen. Het is natuurlijk belangrijk dat klanten zo goed mogelijk geholpen worden maar dit kost tijd. Om hierin te ontzorgen hebben wij een eigen klantenservice die onze klanten kunnen inzetten voor hun eigen klanten. Onze klantenservice is Nederlands- en Duitstalig.

Met de softwaretool kunnen wij meer dan alleen mails beantwoorden van klanten. Onze klantenservice zorgt ervoor dat ze op meerdere kanalen bereikbaar zijn. Wij zijn bereikbaar op telefoon, live chat, WhatsApp, sociale media, e-mail en op platformen zoals Bol.com en Amazon.

Onze klantenservice is ook naast kantoortijden bereikbaar, zowel in de avonden als in de weekenden. Wij staan de klanten van de webshop 7 dagen van de week te woord.
Naast het beantwoorden van klantenvragen zorgen wij er ook voor dat er administratieve handelingen van de bestelling bij ons plaatsvinden.

 

Telefoon

Wij zijn telefonisch bereikbaar. Door nummerherkenning kunnen wij meteen de juiste bestelling en communicatie historie bij de klant zoeken. Doordat klanten telefonisch contact met ons opnemen kan de klantenvraag snel beantwoord worden. De telefoon kan binnen enkele minuten opgepakt worden.

Onze klantenservice kan ook zelf contact opnemen met de klanten mocht dit nodig zijn.

 

Live chat

Met de softwaretool is het mogelijk dat onze klanten een live chat kunnen toevoegen aan hun webshop. Hierdoor kunnen wij klanten snel en persoonlijk te woord staan. Mocht de klant een uitgebreide vraag hebben dan is er mogelijkheid tot doorkoppeling naar de mail. Op alle conversaties vindt uitgebreide dossiervorming plaats. Zo blijven gegevens bewaard en kunnen wij klanten nog beter te woord staan.

WhatsApp

Naast e-mail, chat en telefoon zijn wij ook via WhatsApp te bereiken. Net als e-mails en chats komt WhatsApp op hetzelfde platform binnen waardoor alle soorten communicatie met de klant inzichtelijk is. WhatsApp berichten worden binnen enkele minuten beantwoord.

 

Sociale media & platformen

Onze klantenservice beantwoordt klantenvragen op de sociale media en platformen van de webshops zelf. Zo ontzorgen wij de klant ook volledig. Ook de goederen die in het magazijn van platformen liggen.

E-mail

Met de E-commerce klantenservice software beheren wij eenvoudig de mailboxen. Door middel van e-mail herkenning wordt in een database direct de juiste bestelling gekoppeld en kan onze klantenservice dit snel opvolgen. E-mails worden gemiddeld binnen 6 uur beantwoord. Tijdsduur van beantwoorden is altijd aanpasbaar in overleg.

Administratie

Naast alle klantvragen zorgen wij ook voor de administratieve afhandeling voor de klant. Van het aanmaken van orders en offertes tot het crediteren. Ook het aanpassen van facturen en orders zit in het dagelijkse takenpakket van de klantenservice.